20 de abril de 2011

REQUESÓN PARA RELLENAR ROBIOLS



Estam en època de panades i robiols, vos estin posant receptes vàries perquè proveu ses que més vos agraden. Quan féiem es crespells i robiols a cas papàs, sa mamà sempre els feia de cabell d'angel, brossat i flam, jo ara les faig més de confitura i Nocilla, i també de crema, perquè mos agraden més, però he volgut seguir sa tradició i he preparat es brossat con ho fa sa mamà. Se li ha de posar canyella, peró com que sa meva massa ja duu bastanta canyella, li he posat una miqueta d'esència de vainilla. M'ha agradat es resultat, encara que no sigui des meus favorits. Ja me direu si vos ha agradat!!


Ingredientes:
  • 500 g. de requesón
  • 3 yemas de huevo
  • 150 g. de azúcar
  • la ralladura de la piel de un limón
  • una cucharadita de canela o esencia de vainilla
Preparación:
  • Ponemos todos los ingredientes en el vaso y mezclamos 20 segundos, velocidad 4. 
  • Con eso rellenamos los robiols.
  • Yo le puse vainilla en lugar de canela, porque la masa ya llevaba canela. ¡Alé, a rellenar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario